logo
pharmacy

Adauga farmacia ta / magazinul tau pe ComparMed!

Avantaje:

 • Veti gasi clienti noi
 • Veti creste traficul farmaciei online / mgazinului online
 • Veti creste numarul vanzarilor si venitul companiei
 • Veti creste performanta S.E.O. a farmaciei online / magazinului online
 • Comision flexibil incepand de 1%
 • Veti plati comisionul dupa ce vanzarea a fost efectuata
 • Plasare in rezultatele sponsorizate automata fara plata suplimentara, cu clickuri si afisari nelimitate incluse in comisionul platit
 • Folosim un algoritm construit de noi pentru a plasa automat produse in primele 3 rezultate luand in calcul ca si criterii pretul si comisionul produsului.
 • Facem un angajament sa reinvestim in marketing 50% din profitul obtinut din comisioanele obtinute in primul an.
Compania Radergy S.R.L. vine in sprijinul farmaciilor online si a mgazinelor din domeniul cosmeticelor si alimentelor bio cu un motor de cautare unic in Romania care este usor de folosit de clienti, folosind cele mai moderne tehnologii pentru a aduce performanta clientilor si partenerilor nostrii.
Modelul nostru de business este simplu si transparent, noi colaboram cu farmaciile si magazinele din segmentul nostru prin retele de afiliere si propria noastra retea de afiliere (in dezvoltare). In acelasi timp oferim transparenta in ce priveste trasabilitatea click-urilor si a vanzarilor, totodata simplificand activitatea de zi de zi, nefiind necesara semnarea contractului direct intre noi si partenerii nostrii, ceea ce ne elibereaza timp sa ne focusam pe inovatie. Noi obtinem profit din comisionele obtinute de pe urma vanzarilor realizate de clientii directionati de noi catre farmaciile online si magazinele online.
Cum sa devii partenerul nostru?
 1. Creati un cont pe o retea de afiliere care acceptama marketingul afiliat pe motoare de cautare si comparatoare de preturi, sau cand va fi disponibila veti putea direct sa va inregistrati pe propia noastra retea de fidelizare.
 2. Creati o campanie pe una din retelele de afiliere si alocati un comision pentru vanzarile facute. Noi nu vom negocia comisionul cu compania dumneavostra, alegerea comisionului este strict la latitudinea companiei dumneavostra si va incepe de la 1%. Trebuie sa tineti cont de faptul ca noi vom plasa produsele farmaciei sau magazinului dumneavostra in primele 3 rezultate dupa un algoritm care ia in considerare pretul produsului si comisionul primit. Valoarea comisionului impacteaza numarul de clienti directionati catre farmacia sau magazinul dumneavoatra. Noi va oferim posibilitatea de a fi flexibili in functie de bugetele de marketing de la luna de luna.
 3. Trebuie sa incarcati catre reteaua de afiliere aleasa un feed de produse care sa contina:
  1. Nume Produs
  2. Imagine Produs
  3. Pret cu TVA
  4. Link Produs
  5. Descriere produs
  6. (Optional) Producator / Brand
  In cazul in care farmacia / magazinul dumneavostra nu permite exportarea unui feed de produse catre retelele de afiliere si este imposibil dezvolarea acestei facilitati de catre providerul actual de mgazin online, va recomand cu caldura sa migrati catre un magazin online la cheie sau farmacie online performanta de la fostii nostrii colegi de la ContentSpeed.
 4. Ne contactati pe adresa partners[at]ComparMed.com si ne comunicati reteaua de afiliere aleasa.
 5. Dupa ce compania dumneavostra va crea compaia de marketing pe reteaua de afiliere aleasa, in cazul in care este necesar noi vom aplica aceasta.
 6. Veti accepta parteneriatul pe reteaua de afiliere (in cazul in care este necesar)
 7. Sariti in sus de bucurie dupa ce veti creste vanzarile produselor companiei dumneavosatra.
Aveti intrebari ?
Le puteti transmite pe adresa de email: partners[at]ComparMed.com
Cum renuntati la parteneriatul cu noi?
Simplu, daca din orice motiv nu (mai) doriti ca produsele farmaciei dumneavostra online sau ale magazinului dumneavostra online sa mai apara pe motorul nostru de cautare va rugam sa ne transmiteti un document oficial semnat de conducerea companiei, pe adresa de email partners[at]ComparMed.com si, in maxim 7 zile vom sterge produsele dumneavostra din baza noastra de date. Daca, in viitor, veti decide sa ne redeveniti parteneri, va asteptam cu bratele deschise.