logo

Bine ati venit pe motorul de cautare ComparMed!

Numele meu este Allex Radu si sunt

  • Fondator si CEO Radergy S.R.L.
  • Programator (en. Software Developer)
  • Luptator pentru drepturile omului
Eu mi-am inceput cariera lucrand ca vanzator in Call-Center, avand salariul minim pe economie, dar o oportunitate mi s-a aratat si m-am indreptat catre catre o cariera in dezvoltare software. Zi de zi am alocat minim doua ore pentru pentru a studia, a citi si a crea propriile mele proiecte si, in doar doi ani am ajuns senior in cariera de dezvoltare software.
Mi-am gasit adevarata mea misiune in viata, si la data de 7 Iunie 2022 am infiintat Radergy S.R.L. (C.U.I. 46261624) pentru imi servi drept ajutor sa duc la indeplinire misiunea.
Misiunea companiei Radergy S.R.L. este ca prin produsele si serviciile noastre sa imbunatatim calitatea vietii oamenilor, ajutand la combaterea saraciei si a foametei, si luptand pentru egalitate in drepturi si pace pe pamant.
Am creat motorul de catuare ComparMed.com pentru ca oamenii obisnuiti sa aiba o viata mai confortabila, ajutandu-i sa economiseasca, gasind cu usurinta cele mai ieftine medicamente de care au nevoie pentru a isi imbunatati calitatatea vietii lor de zi cu zi. Ne-am inspirat dupa simplitatea motorului de cautare Google pentru a crea un site care este usor de folosit de oamenii de toate varstele, asigurandu-ne ca, chiar si persoanele de varsta a 3-a reusesc sa foloseasca la maxim facilitatile motorului de cautare.
Nu vrem sa ajutam doar oamenii obisnuiti, ci si farmaciile, magazinele de cosmetice si alimente bio. De aceea, spre deosebire de motoarele de cautare conventinale, noi oferim rezultate sponsorizate dupa modeul "Nu vinzi, nu platesti!". In loc sa faca licitatie (en. bidding) pentru fiecare cuvant cheie, noi folosim un algoritm propriu, care ia in considerare relevanta, pretul si comisionul pe vanzarea respectiva, usurand munca oamenilor de marketing si ajutand companiile sa isi elibereze cash flow-ul. La noi plata se face dupa ce vanzarea a fost finalizata, oferind afisari si clickuri nelimitate fara extra cost.
Doriti sa ne deveniti partener? Accesati acesta pagina unde va oferim mai multe informatii despre procesul de onboarding si toate avantajele pentru care merita a ne deveneniti partener si a oferiti clientilor nostrii posibilitatea de a gasi cu usorinta produsele farmaciei sau magazinului dumneavostra.
Noi facem un angajament (en. commitment), ca in primul an de la lansare vom reinvestii in marketing 50% din profitul obtinut din comisioanele primite, cu acest buget de marketing, planuim sa gasim clienti noi pentru farmaciile si magazinele partenere.
search
Compania Radergy S.R.L. se angajaza sa lupte pentru egalitatea in drepturi, alocand 1% din profitul anual al companiei pe campanii de marketing, menite sa creasca constientizarea (en. awareness) asupra importantei egalitatii in drepturi.